Sidecarteam Bax tweede in Tsjechisch Kampioenschap in Jinin

7 juni 2021

Sidecarteam Bax is weer terug in de wedstrijden en reed afgelopen zaterdag weer haar eerste wedstrijd in het Tsjechisch Kampioenschap in Jinin. Bax streed hier in beide manches om de overwinning maar kwam zowel in de eerste als de tweede manche net tekort om het gevecht in zijn voordeel te kunnen beslissen.

“In de 1e manche de hele wedstrijd achter Veldman liggen jagen maar ik slaagde er niet in om te passeren. Tussen de eerste en tweede manche is er veel regen gevallen. Ik pakte kopstart maar helaas verremde ik mijzelf in een nat stuk waarbij ik de bocht voorbij schoof. Ik sloot weer aan achter Veldman en opnieuw tweede geworden. Ik ben erg blij dat we gegaan zijn! Heel netjes voor elkaar en een goede training op de aankomende wedstrijden,” vertelt Etienne Bax.

Sidecarteam Bax zal zich nu gaan voorbereiden op de eerste wedstrijd van het Frans Kampioenschap, welke verreden gaat worden op 13 juni in Huismes.

Daguitslag Tsjechisch Kampioenschap Jinin:
1 Veldman/Cermak 50 Pnt
2 Bax/Musset 44 Pnt
3 Cerny/Chopin 38 Pnt
4 Peter/Zatloukal 35 Pnt
5 Wilkinson/Cuche 32 Pnt