Sidecarteam Bax kijkt hongerig uit naar seizoen 2021

8 januari 2021

Sidecarteam Bax is begonnen aan de voorbereiding op seizoen 2021. Na een vreemd corona jaar in 2020 kijkt het volledige team met vertrouwen uit naar de wedstrijden. Sidecarteam Bax blijft ongewijzigd en Etienne zal samen met Nicolas Musset op jacht gaan naar de successen. 

In de afgelopen winterperiode heeft Sidecarteam Bax absoluut niet stil gezeten en heeft de rustige periode benut om het materiaal optimaal te prepareren voor het nieuwe seizoen. ‘’We hadden mooi de tijd om de dingen die we nog wilden verbeteren aan te pakken. Het materiaal staat klaar zodat we ons in de komende periode volledig op onze trainingen kunnen focussen,’’ vertelt Etienne.

Naast de conditionele trainingen zal Bax in februari afreizen naar Spanje om daar samen met de KNMV een aantal trainingsstages af te werken. Daarna zullen ze richting Frankrijk gaan om ook daar veel tijd op het zijspan door te brengen. De eerste wedstrijd waar Sidecarteam Bax aan de start zal komen is de eerste wedstrijd van de Dutch Sidecar Masters in Oldebroek.

‘’Ik kan eigenlijk niet wachten totdat het seizoen gaat beginnen. We hebben vorig jaar natuurlijk nauwelijks een seizoen gehad en daardoor ben ik extra hongerig om dit jaar te beginnen. Als alles door gaat hebben we een hele mooie kalender, rede genoeg dus om ons optimaal voor te bereiden en onze wereldtitel te gaan verdedigen. Ook gaan we voor de Dutch Sidecar Masters titel want het is fantastisch om voor onze eigen fans in actie te kunnen komen. Ik wil een woord van dank doen aan al onze partners die ook in 2021 achter ons staan. Dankzij hun steun kunnen we het op een goede en professionele manier aanpakken.’’