Sidecarteam Bax gaat samenwerking aan met het kledingmerk Seven

5 februari 2020

Sidecarteam Bax zal dit seizoen in de kleding van Seven achter het starthek verschijnen. Seven is het kledingmerk van de legendarische supercrosser James Stewart uit Amerika.

‘’Het merk Seven is zeer innovatief en heeft als doel om rijders beter te laten presteren, dat past bij mij,’’ vertelt Etienne Bax. ‘’Zowel het shirt als de broek zijn zeer licht waarbij meerdere luchtpanelen voor verkoeling van het lichaam zorgen! We hebben er nu een aantal keren mee gereden en ik ben erg blij dat ik een samenwerking met dit bekende kledingmerk aan heb kunnen gaan. Ook is het fijn dat Double D Designs in deze samenwerking betrokken is. Dit is een Nederlands bedrijf met zeer veel ervaring in de motorsport en ik heb er dan ook veel vertrouwen in dat de samenwerking gesmeerd zal verlopen.’’

Bax zit momenteel volop in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Hij heeft er al een aantal positieve weken op zitten Frankrijk. In de komende twee weken verblijft hij in Nederland en op zondag 16 februari zal de regerend wereldkampioen aan de start komen in de zijspanseizoensopener in Eersel. Twee weken later gaat het seizoen echt van start voor Bax met de eerste wedstrijd van de Dutch Sidecar Masters in St. Isidorushoeve.

Foto: Stijn Vanoverbeke