Sidecarteam Bax doet goede zaken in de GP van Letland

28 juli 2019

Sidecarteam Bax heeft in de Letse Zijspancross Grand Prix in Stelpe goede zaken gedaan in de strijd om de titel. Bax eindigde op een tweede plaats in de Grand Prix en heeft hiermee zijn voorsprong uit weten te bouwen naar 61 punten.

“In de eerste manche zakten we van een derde naar een tiende plaats in de tweede bocht omdat we in aanraking kwamen met een ander team. Toch konden we gedurende de wedstrijd nog terugkomen naar een derde plaats. In de tweede manche begonnen we als tweede en wisten we de koppositie over te nemen. Het was heel moeilijk inhalen maar het is gelukt om de manche te winnen! We zijn vandaag 18 punten uitgelopen en staan nu 61 punten voor op de tweede combinatie,” vertelt Etienne.

De volgende Grand Prix wordt op 25 augustusverreden in het Zwitserse Roggenburg.