Sidecarteam Bax sluit overeenkomst met Monster Energy

20 december 2018

Sidecarteam Bax begint uit te kijken naar seizoen 2019. Ondanks dat het nog wel zo’n drie maanden zal duren voordat de eerste wedstrijd op het programma staat, is het team dag en nacht in de weer om alles tot in de puntjes voor te bereiden. Het materiaal wordt in orde gemaakt en de sponsorovereenkomsten worden gesloten zodat het aan niets zal ontbreken in 2019.

Groot nieuws rondom de sponsoring van Sidecarteam Bax is dat ze een overeenkomst hebben gesloten met Monster Energy USA. Monster Energy is een Amerikaans merk energiedrank en kent vele varianten zoals de Ripper, de Hitman, enz. De standaardvariant is de Regular (herkenbaar aan het groene logo op het blik).

Commentaar Etienne Bax: ‘’We zijn zeer blij dat we een overeenkomst hebben kunnen sluiten met Monster Energy. De energiedrank ondersteunt veel gemotoriseerde sporters waaronder Valentino Rossi, Lewis Hamilton, Ken Block, Robbie Gordon en daarnaast zijn ze ook hoofdsponsor van het wereldkampioenschap MXGP. Het is geweldig dat we Monster Energy kennis kunnen laten maken met de zijspansport en we gaan er alles aan doen om hun naam goed uit te dragen!’’