Sidecarteam Bax wint eerste Dutch Sidecar Masters in St. Isidorushoeve

21 maart 2022

Sidecarteam Bax heeft een positieve start gemaakt van seizoen 2022. Op het circuit van St.Isidorushoeve samen met zijn bakkenist Ondrej Cermak de eerste wedstrijd van de Dutch Sidecar Masters te winnen. In de eerste manche legde de combinatie beslag op een derde plaats maar in de tweede manche kwamen ze als winnaars over de finish en dit was voldoende om de eindzege te pakken.

‘’Ik ben heel erg blij over het gevoel tussen mij en Ondrej en met het zijspan. We hebben deze winter een lange weg afgelegd met de veranderingen binnen het team maar het begint steeds meer op zijn plaats te vallen. We werken er dan ook heen om tijdens de eerste Grand Prix in Markelo ons mannetje te staan,’’ vertelt Etienne.

Over twee weken gaat het kampioenschap verder in Halle.

Daguitslag Dutch Sidecar Masters St. Isidorushoeve:
1 Bax/Cermak 45 Pnt
2 Veldman/Janssens 44 Pnt
3 Keuben/Rietman 36 Pnt
4 Van Werven/van den Bogaart 36 Pnt
5 Wijers/van der Putten 30 Pnt