Nieuwe videopromo zijspancombinatie Bax/Musset

13 november 2019

De zijspancombinatie Bax/Musset is momenteel volop in voorbereiding op seizoen 2020. Bax kende dit jaar en zeer succesvol seizoen waarin hij voor de derde keer in zijn carriere wereldkampioen wist te worden. Toch zit hij nu niet stil en is hij al volop bezig met de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

‘’Het is mij nog nooit gelukt om mijn wereldtitel te prolongeren en daarom ben ik gelijk na het seizoen begonnen met testen en alles klaar gaan maken zodat ik me vanaf nu volledig kan richten op mijn voorbereiding voor het nieuwe seizoen. Ik heb nu een aantal keren met Nicolas gereden en het gevoel waarmee we in 2017 wereldkampioen wisten te worden was gelijk weer terug. Ik blijf hard werken in de winter en ga alles op alles zetten om een vierde wereldtitel binnen te halen,’’ vertelt Etienne.

Onlangs was Etienne in Tsjechie om daar een nieuwe videopromo op te nemen met WSC. Het resultaat mag er zijn en kunt u nu hier beneden bekijken: