Bax/Stupelis pakken podiumplaats in GP zijspancross in Estland

17 juni 2018

De zijspancombinatie Bax/Stupelis is in de Grand Prix van Estland op een derde plaats geëindigd. Op het circuit waarop hij in het verleden niet de gewenste resultaten neer wist te zetten, hoopte Bax hier dit weekend verandering in te brengen. “Ik heb hier in het verleden nog niet veel gewonnen maar ik hoopte hier dit jaar verandering in te kunnen brengen. Helaas is dit niet gelukt en daar ben ik wel een beetje ontdaan over,” vertelt Etienne.

Bax heeft niet veel tijd om er bij stil te staan want volgend weekend staat al de volgende Grand Prix op het programma in het Belgische Lommel. “Ik ga alles in het werk stellen om het in Lommel beter te doen want ik wil echt graag weer winnen.”

Na de wedstrijd in Estland blijft Bax op een derde plaats staan in de tussenstand om het wereldkampioenschap.