Bax/Stupelis nieuwe leiders in de Dutch Sidecar Masters

20 mei 2018

Zijspancombinatie Bax/Stupelis hebben in de voorlaatste wedstrijd om de Dutch Sidecar Masters in Varsseveld goede zaken gedaan. Ondanks dat ze nog verre van hersteld zijn van hun blessures wisten ze toch een manche te winnen en een keer tweede te worden waardoor ze nu de nieuwe leiders zijn geworden in de tussenstand.

“De laatste weken hebben enorm veel gevergd. We hebben de schade goed weten te beperken en kunnen op 7 juni als leiders beginnen aan de laatste wedstrijd in Rhenen. We gaan nu over rust nemen om het lichaam te laten herstellen, want dat is hard nodig,” vertelt een tevreden Etienne Bax.

Bax leidt nu het kampioenschap met een voorsprong van 1 punt op Hermans/Musset. De beslissing zal op 7 juli vallen op het circuit van Rhenen.

Daguitslag Dutch Sidecar Masters Varsseveld:
1 Hermans/Musset 47 Pnt
2 Bax/Stupelis 47 Pnt
3 Veldman/Janssens 40 Pnt
4 Keuben/de Laat 34 Pnt
5 Closhe/van Hal 29 Pnt

Tussenstand Dutch Sidecar Masters:
1 Bax/Stupelis 128 Pnt
2 Hermans/Musset 127 pnt
3 Willemsen/Bax 84 Pnt
4 van Werven/Mans 77 Pnt
5 Veldman/Janssens 74 Pnt