Etienne Bax sluit overeenkomst met bakkenist Nicolas Musset voor 2017

31 augustus 2016

Etienne Bax heeft voor seizoen 2017 een overeenkomst gesloten met Nicolas Musset. Samen met Valentin Giraud was Musset de laatste jaren wereldtitelkandidaat en werd vorig jaar achter Bax tweede in de titelstrijd.

‘’Nicolas is een super gemotiveerde jongen en heeft maar 1 doel en dat is wereldkampioen worden. Dit doel heb ik zelf ook en dat is voor mij de beste motivatie’’, vertelt Etienne Bax.

Vorige week maandag is de eerste testsessie gemaakt op het circuit van Londinieres in Frankrijk. Er was gelijk een klik tussen rijder en bakkenist en dat geeft Bax een vertrouwd gevoel voor volgend jaar. ‘’We gaan deze winter vroeg beginnen met trainen om aan elkaar te wennen. We gaan voor 300% ons best doen en dan kijken hoever we kunnen komen in 2017’’.

Een geruststelling voor Bax is dat hij ook in 2017 kan rekenen op de steun van Wilvo en Nestaan! Dit jaar staan er nog een aantal belangrijke wedstrijden op het programma voor Bax. Hij heeft de goede vorm weer te pakken en hoopt het seizoen met topklasseringen af te kunnen sluiten.