Eerste test met WSP Racing frame goed verlopen voor Etienne Bax

25 maart 2016

Sidecarteam Bax heeft op donderdag in Eersel haar eerste ronden gemaakt op het Yamaha zijspan met daaraan een WSP Racing frame.

In het begin was het even wennen omdat dit frame een stuk groter is dan het vorige frame. Wel heeft de test van donderdag Etienne goed gedaan. Op vrijdag zullen ze de puntjes op de i gaan zetten en dan hopen ze dat het aanstaande zaterdag tijdens de derde wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap in Oldebroek een stuk positiever uit zal pakken dan in de eerste twee ONK-wedstrijden het geval was.

Commentaar Etienne Bax: ‘’Op vrijdag zetten we de puntjes op de i en dan kunnen we knallen zaterdag. Het zijn nog een aantal kleine aanpassingen die er moeten gebeuren maar de basis voelt goed aan. Ik ben benieuwd hoe het zaterdag in de wedstrijd zal gaan. De snelheid zal nog beter moeten maar we hebben nog even tijd om hieraan te werken’’.

Aanstaande zaterdag zal Sidecarteam Bax aan de start komen in de derde wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap Zijspancross in Oldebroek.