Bax/Stupelis bouwen met winst in de zijspan seizoensopener in Eersel verder aan hun vorm

25 februari 2019

De zijspancombinatie Bax/Stupelis heeft de zijspan seizoensopener in Eersel weten te winnen. Bax wist beide manches naar zijn hand te zetten en bouwt hiermee verder aan zijn vorm.

‘’Ter voorbereiding op de eerste wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap in Lierop, was het voor ons belangrijk om na de vele trainingen weer eens een wedstrijd te rijden. We weten dat ondanks alle trainingsuren er niets te vergelijken is met een wedstrijd,’’ vertelt Etienne Bax.

Veel van de rechtstreekse concurrenten van Bax/Stupelis kwamen niet aan de start maar dit deerde het duo niet. Ze wilden twee goede manches rijden en hun voorbereiding op het seizoen op positieve wijze verder zetten.

‘’De club van Eersel doet er altijd alles aan om deze wedstrijd op een goede manier te laten verlopen. Als lid van de club steunen wij dit en nemen graag deel aan dit initiatief.  We kunnen terug kijken op een mooie dag en het voelt goed dat we weten dat het nu bijna gaat beginnen. In de komende periode blijven we hard trainen op de motor zodat we goed voorbereid aan de start kunnen verschijnen in Lierop.’’

Over twee weken (10 maart) gaat het Open Nederlands Kampioenschap zijspancross van start in Lierop.