Sidecarteam Bax lanceert eigen app

22 juni 2018

Sidecarteam Bax presenteert met trots haar mobiele app. Naast de website www.sidecarteambax.nl zijn Etienne Bax en Kaspars Stupelis nu ook te volgen via een mobiele app. U kunt de app gratis downloaden in de Google Playstore en de Apple store door te zoeken op Sidecarteam Bax.

Sidecarteam Bax speelt met deze app in op de toenemende mogelijkheden van de mobiele telefoons en tablets. Over het gehele web zijn ze nu goed vertegenwoordigd waardoor u nooit meer iets hoeft te missen van hun activiteiten.

Commentaar Etienne Bax: ‘’We proberen onze partners en fans altijd zo goed mogelijk te voorzien van informatie. De persberichten en website hadden we al maar met de app gaan we nu een stap verder. We kunnen niet meer om de mobiele telefoons en tablets heen. Het gebruik van de mobiele telefoons is de laatste jaren enorm toegenomen waardoor het voor ons belangrijk is om hierin mee te gaan.’’

Sidercarteam Bax gaat dit weekend van start in de Belgische Grand Prix in Lommel. Mis niets van hun verrichtingen en download de app!